Ders Kayıtları ve Şube Dağılımları

17 Şubat 2020, Pazartesi 2878

Sevgili Öğrenciler,

Ders kayıt sistemi ve ders programı birbirine entegre edilmiştir. Bu sebeple ders kayıtlarında aynı saatte iki ayrı ders seçimi yapılamayacaktır.

Bu dönem bir ders hariç sınıflarımız üçer şubeye bölünmüştür. Sınıf listeleri, şubelerdeki öğrencilerin eşit dağılımını sağlamak için “numara sırasına göre” oluşturulmuştur ve kesinlikle öğrencilerin şubeler arası yer değişimine izin verilmeyecektir.

Kur’an-ı Kerim ve Arap Dili ve Edebiyatı II dersleri için ayrı bir dağılım yapılmıştır. Ders kaydınızı ilgili listelere bakarak yapınız.

Genel Sınıf Listeleri

1. Sınıf  2. Sınıf           3. Sınıf               4. Sınıf

Arapça Dersine Ait Gruplar

Şubeler

Şubeler   Şubeler   Şubeler

Kuran-ı Kerim Dersine Ait Gruplar (Bu Dersin Sınıf Dağılımları Diğer Derslerden Farklı Gruplandırılmıştır. Dikkat ediniz.)

1 A (E) 2 A (E) 3 A (E) 4 A (E)
1 B (K) 2 B (K) 3 B (K) 4 B (E)
1 C (K) 2 C (K) 3 C (K) 4 C (K)

Not: Kuran-ı Kerim Ders listelerinde ismi bulunmayan öğrenciler, kız/erkek şubelerinden uygun olan bir tanesini tercih edebilir.

Ders kayıtlarınızı lütfen listede belirtilen şubeye göre yapınız.

Kendi şubenize ait dersleri seçmediğiniz takdirde, danışmanlar kesinlikle ders kaydınızı onaylamayacaktır.

Ders kayıt sayfasında derslerin görünümü aşağıdaki gibi olacaktır. Her bir ders üçer şube olarak karşınıza çıkacak, siz kendi şubenize ait olanı seçeceksiniz.

Seçmeli Alan Derslerinde şube ayrımı yoktur. Kontenjan dahilinde istediğiniz dersi seçebilirsiniz.

Tüm dersleri seçip kontrol ettikten sonra danışman onayına göndermelisiniz. Tek bir ders seçip danışman onayına gönder butonunu tıklamayınız!

Ders kayıtlarınızı son güne bırakmayınız ve danışman tarafından onaylanıp onaylanmadığını kontrol ediniz. Ayrıca öğrenci otomosyonunda yer alan Müfredat Durumu kısmından almanız gereken ve almış olduğunuz dersleri dikkatlice kontrol ediniz. Eksik ders seçminden doğabilecek tüm sorumluluk sadece size aittir.

Danışmanlarınıza yalnızca dahili kurum telefonu, öğrenci bilgi sisteminde yer alan mesaj sistemi veya e-mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Sorularınıza mesai saatleri içerisinde cevap verilecektir.