2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Programı

03 Mayıs 2019, Cuma 361

Artvin Çoruh Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2018 - 2019 Akademik Yılı Mezuniyet Programı 04.05.2019 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Çörek, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nebi Gümüş, Hopa Belediye Başkan Vekili Osman Akkaya, Hopa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Cafer Genç, Arhavi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fikret Sözbilir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Zafer Yazıcı, Hopa Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Yaşar Yazıcı, Siyasi Parti Temsilcileri ve Fakülte Öğretim Elemanlarının katılımlarıyla Artvin Çoruh Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 1. Dönem Mezunlarını uğurlardı.

Dört yıl boyunca aldıkları tüm dersleri başarıyla tamamlayan öğrencilerimizin mezun olma heyecanına aileleri ve arkadaşları eşlik etti.  İlahiyat Fakültesi ilk mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşadı.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nebi Gümüş takdim konuşmasında İlahiyat Fakültelerinin önemine, misyon ve vizyonuna değinerek ilahiyatcı olmanın ne demek olduğuna vurgu yaptı. Kaymakam Abdurrezzak Canpolat ise ülkemiz için üniversitelerin ve ilahiyat fakültelerinin icra ettiği sorumluluklara değindi. Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki de Artvin Çoruh Üniversitesi İlahiyat Fakültemizin kuruluşundan bugüne gelinen noktaya ve elde edilen başarıya işaret etti.

Fakültemizi derece ile bitiren öğrencilerimize plaket ve başarı belgelerinin verildiği program, dini musiki konseri, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan kısa film gösterimi, sinevizyon ve diploma töreni ile tamamlandı.