Mezuniyet Programı

23 Eylül 2021, Perşembe 350

Artvin Çoruh Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2021 Mezunları için Çevrimiçi olarak düzenlenen Mezuniyet Programını Arş. Gör. Mustafa Çetin hazırladı ve Öğr. Gör. Bekir Şahin de sunumunu yaptı. Programda mezun öğrencilerimizden Salih Demir'in tilavet ettiği Kur'an-ı Kerim'den sonra üniversitemizi tanıtan bir video izlendi. Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Kurt hocanın konuşmasından sonra fakültemizi derece ile bitiren öğrencilere söz hakkı verildi. Fakülte üçüncüsü Nebilenur Kılıçkaya, 2. Halime Dündar ve 2021 öğretim yılı birincisi Seda Çetin hem hocalarımıza hem de anne babalarına teşekkür edip mutluluklarını paylaştılar. Daha sonra tüm 2021 mezunları adına konuşan Yasemin Şansım Ter de aynı duygularla katılımcıları selamladı. Program, dekanımız Prof. Dr. Nebi Gümüş hocamızın mezuniyet kutlaması ve ilahiyatçı olmanın önemini anlatan konuşmasıyla sona erdi. Fakülte yönetimi olarak mezun olan öğrencilerimizi kutlar, sağlık ve başarı dolu bir ömür temenni ederiz.