Öğrencilerimiz İçin Dergi Köşesi

17 Ekim 2019, Perşembe 139

Öğrencilerimiz İçin Dergi Köşesi

Cemil Meriç’in dergiler için yaptığı “hür tefekkürün kalesi” tanımına ve farklı okumaların zaruriyetine olan inancımızdan dolayı öğrencilerimiz için fakültemizde bir dergi köşesi oluşturduk.

Öğrencilerimizin farklı kaynaklardan ama kaliteli ve “ilahiyatçı olmak” kaygısına katkısı olacağını düşündüğümüz, gündeminde ve odağında gençler olan edebiyat, din, kültür, sanat, gençlik, hikâye gibi farklı temalara sahip bazı dergileri hocalarımızın katkılarıyla sizlere ulaştırıyoruz.

205 numaralı dersliğin önünde olacak dergi köşesinde aylık, iki aylık, üç aylık gibi farklı periyotlarda yayınlanan yaklaşık 15 farklı dergiden size hitap edecek bir dergi mutlaka olacaktır.

Dergi köşesi fakültemiz öğrencileri ile çıkartmak istediğimiz “fakülte öğrenci dergisi” için de bir basamak olması temennisiyle iyi okumalar diliyoruz.